• 1

Functionele trainingen

Met functionele training trainen we geen individuele spieren, maar bewegingen.
We werken aan uw uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie op een veilige manier.
Daardoor zullen je dagelijkse activiteiten vlotter en energieker verlopen.

Energie voor het lichaam

We leiden steeds meer een zittend bestaan. Bij het woord fitness denken velen misschien aan urenlang zwoegen en zweten, maar het belangrijkste is en blijft een gezonde dosis fun, sociaal contact, meer energie,… een momentje voor jezelf. Om fit te worden hoef je niet per se naar de sportschool en is het ook niet nodig om geld uit te geven aan dure toestellen.  Het is echter wel belangrijk om de juiste techniek aan te leren om je doel te bereiken en blessures te vermijden.  Te weinig beweging leidt tot klachten aan het bewegingsapparaat en tot een vergroot risico op overgewicht.
Bewegen verhoogt je productiviteit in het dagelijks leven. Het verkleint de kans op uitval door vb. rugklachten en de kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Energie voor je geest

Bewegen verhoogt de concentratie bij je dagelijkse bezigheden. Veel mensen willen na een dag werken niet gaan sporten omdat ze daar te moe voor denken te zijn. Het is echter bewezen dat je van bewegen meer energie krijgt, een betere nachtrust hebt, minder stress ervaart.   Je kunt alle irritaties, frustraties en negatieve gevoelens van je af sporten. Voldoende bewegen staat garant voor een geestelijke ontlading en verkleint de kans op uitval door stress, burn-out en depressie.

THE BODY achieves

what the mind

BELIEVES

Contact / afspraken

Sanomotion
Olivier Struys
Rozenlaan 39
9111 Belsele (Sint-Niklaas)
Oost-Vlaanderen
olivier.struys@telenet.be
Tel. +32 477 37 10 77

Groepslessen
Train 60 min in kleine groepen tot maximaal 8 personen onder begeleiding.

Personal Training Bij U Thuis
Kunt u zich moeilijk verplaatsen of heeft u gebrek aan tijd? Ik kom bij u thuis langs met al het nodige materiaal. Train 1 op 1 of maximaal met 2 personen.

Teambuilding
Samen zweten met collega's om de teamsfeer te versterken!

Personal Training Bij U Thuis
Kunt u zich moeilijk verplaatsen of heeft u gebrek aan tijd? Ik kom bij u thuis langs met al het nodige materiaal. Train 1 op 1 of maximaal met 2 personen.

Kidstraining
Een 60 min durende training voor kinderen tussen 6-12 gericht op het aanleren en verbeteren van coördinatie, lenigheid, kracht, uithouding, lichaamsbesef, etc. op een speelse manier.