over olivier struys

bewegingscoach en personal trainer

Over mezelf

mijn verhaal.
mijn missie.

bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
gediplomeerd personal trainer NASM.

Sinds  kinderleeftijd ben ik gepassioneerd door sporten.  Het begon met voetbal, tennis en paardrijden. Het was een uitlaatklep.  Ik hield niet van lang stilzitten.  Geen wonder dat ik in het middelbaar onderwijs de richting wetenschappen-sport volgde. Daarna behaalde ik het diploma van Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie aan de KdG hogeschool te Antwerpen. Intussen behaalde ik het attest van International Certified Personal Trainer bij NASM (National Academy of Sports Medicine) en het certificaat van PCA Personal Trainer (Physical Coaching Academy). 

Ik ben personal trainer geworden om mensen te helpen met de uitdagingen die het leven ons brengt. Dit doen we door wekelijks vaste tijdstip(pen) vast te leggen waar we kunnen werken aan uzelf. Samen gaan we de doelstellingen bereiken en we vergeten vooral niet van het leven te genieten…

Werkervaring: Ik startte reeds als student-zelfstandige met het geven van small group trainingen en personal trainingen, zowel privé als in een fitnesscentrum. Ik ben al vele jaren actief als tennistrainer tijdens vakantiekampen waardoor ik veel ervaring opdeed in het omgaan met kinderen. 

DE WETENSCHAP IN DE SPORTWERELD STAAT NIET STIL. In de maatschappij wordt steeds meer belang gehecht aan gezond bewegen. Over heel de wereld zijn trainers en coaches dagelijks bezig met het perfectioneren van oefeningen en bewegingen. Ik volg daarom geregeld bijscholingen om up to date te blijven en u steeds met correcte raad te begeleiden. 

Spieren Trainen Belsele

Groepsles

Sporten in kleine groepjes van max. 8 personen om het meest persoonlijke resultaat te krijgen. Altijd onder professionele begeleiding.

Personal training

één op één personal training in onze bewegeningsstudio. werk aan je eigen specifieke doelen.

Kids training

We trainen in kleine groepjes van max. 8 kinderen tussen 6 & 12 jaar. We verbeteren lichaamsbesef, coördinatie en uithouding op een speelse manier.

Train

“The body achieves what the mind believes”

Personal Trainer & bewegingsconsulent

Join Now

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontdek
als eerste onze bewegings- en voedingtips.

Blijf op de hoogte van al onze acties en promoties

of