Wat je kan verwachten

Personal Training

Personal training @Home

Bewegingsconsult

Sporten in groep

Kidstraining

Wat je kan verwachten

Met functionele training trainen we geen individuele spieren, maar bewegingen.
We werken aan uw uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie op een veilige manier. Daardoor zullen je dagelijkse activiteiten vlotter en energieker verlopen.

Voordelen van een personal trainer?

Door begeleiding in kleine groepen wordt er aandacht besteed aan de juiste uitvoering van de oefeningen.  Dit is belangrijk om overbelasting en blessures te voorkomen.

Naast een uurtje intensief bewegen worden suggesties gegeven om gevarieerd te bewegen tijdens de dagelijkse bezigheden. Zo wordt langdurig stilzitten regelmatig wordt onderbroken.

Hoe verloopt de training?

De trainingssessies worden gegeven in kleine groepen of individueel. Elke sessie duurt 60 minuten.

We starten met een opwarming van de spieren om ons lichaam voor te bereiden op intensievere beweging.

De traing hangt af van uw keuze:
Bij groepssessies wordt gewerkt in circuitvorm waarbij een parcours van een 8-tal oefeningen drie keer wordt afgelegd.
Bij personal training wordt afhankelijk van de doelstellingen de focus gelegd op bepaalde aspecten zoals lenigheid, stabiliteit, kracht, uithouding,…

We eindigen de training met een stretching om te recupereren en om stijfheid te voorkomen.

Waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden plaats in onze professioneel ingerichte en geklimatiseerde bewegingsstudio gelegen in de Rozenlaan 39 te Belsele. (Ingang en parking bevinden zich achteraan het gebouw.)

Op vraag van de klant kan de training ook plaatsvinden op een alternatieve locatie zoals bijvoorbeeld bij u thuis of op kantoor.

Wat voor abonnement ga ik aan?

Bij Sanomotion ga je geen abonnement aan en hang je nergens aan vast.  Jij bepaalt waar jij je comfortabel bij voelt.
Je kunt perfect per beurt betalen. Als je opteert om je te engageren voor meerdere beurten, dan biedt een 10-beurtenkaart een interessant prijsvoordeel.

Moet ik al een topconditie hebben om deel te nemen aan de groepslessen?

Helemaal niet! Door het werken in kleine groepen kunnen de oefeningen makkelijk worden aangepast aan het niveau en de conditie van de op dat moment aanwezige deelnemers.
Het is echter wel belangrijk dat medische problemen worden gemeld om de oefeningen hieraan aan te passen.  Bij toestemming van de klant kan indien nodig gewerkt worden in samenspraak met arts, kinesist, diëtist, psycholoog, e.a.

Wat breng je mee naar de training?

Sportieve kledij, propere binnensportschoenen, een klein handdoekje en ev. eigen drank. Gekoeld water is gratis te verkrijgen.

contact

Maak je afspraak via onze handige online booking systeem. Zo staat je training meteen vast.

personal Training

Personal training 

Personal training in onze bewegingsstudio.

één op één training of zelf samen te stellen groep van maximum 4 personen
Werk aan je eigen specifieke doelen.
60 minute workout om je lichaam helemaal in shape te krijgen.

70,00 per beurt
of
599,00 voor 10 beurten
(101,00 € korting)

Personal training @Home

Personal traing bij u thuis. Kunt u zich moeilijk verplaatsen of gebrek aan tijd? Ik kom graag bij u thuis langs met al het nodige materiaal. Zo verlies je geen tijd aan verplaatsing en kan je bewegen in je eigen omgeving.
één op één begeleiding of per 2 personen.

€ 99,00 per beurt
of
€ 899,00 voor 10 beurten
(€ 91,00 korting)

bewegingscoaching

Wil jij enerzijds werken aan een gezondere en fittere levensstijl, maar heb je anderzijds moeite met doorzetten of plannen? Heb je een te druk programma om sporten te implementeren in jouw dagelijkse leven of weet je gewoon niet hoe je moet starten? Dan is onze bewegingscoaching het ideale hulpmiddel.

Ervaar ‘coaching’ in de meest zuivere betekenis van het woord. We ondersteunen jou in het behalen van jouw fysieke doelstellingen door in te zetten op fulltime begeleiding. Na een uitgebreid intakegesprek en screening, waar we nauwgezet bekijken waar jouw specifieke werkpunten liggen, bepalen we samen een plan van aanpak. Via een persoonlijke begeleiding en geïndividualiseerd traject bieden we jou de nodige stok achter de deur om te werken aan de fittere versie van jezelf.

*Prijs vanaf, afhankelijk van de looptijd van het abonnement

Wat mag dit kosten

3 maanden

6 maanden

12 maanden

basic

€ 194/maand

€ 169,50/maand

€ 145/maand

PRO

€ 254/maand

€ 230/maand

€ 205/maand

Pro plus

€ 302/maand

€ 272/maand

€ 242/maand

groep
training

sporten in groep

Maak je klaar voor een 60 minuten durende workout in groepjes van maximum 8 personen. We werken enkel in kleine groepjes zodat we iedereen persoonlijk maar vooral ook professioneel kunnen begeleiden.

€ 12,00 per beurt
of
€ 99,00 voor 10 beurten
(€21,00 korting, 3 maanden geldig)

Kidstraining

Met de kidstraining voor maximum 8 kinderen tussen de 6 en 12 jaar verbeteren we aanzienlijk de coördinatie,lichaamsbesef en uithouding. Dit alles gebeurt op een speelse manier. De training duurt steeds 60 minuten.

€ 12,00 per beurt
of
€ 99,00 voor 10 beurten
(€21,00 korting, 3 maanden geldig)

Teambuilding

leer je collega’s beter kennen tijdens onze sportieve teambuilding. Versterk de teamsfeer en kom eens samen sweten met collega’s. Onze formules zijn flexibel volgens uw wensen en uw budget met als doel uw team een toffe dag vol sportieve herinneringen te laten beleven.

offerte op maat

Wat klanten zeggen

reviews 

Goede begeleiding, leuke sfeer en goede tips. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen. Opbouwend met motivatie.

★★★★★

Sheela

Ik ben nog nooit met zoveel plezier in de fitness komen sporten. Ongelooflijk toffe, uitdagende & enthousiaste trainingen! Olivier doet zijn werk met hart en ziel en elke dag met heel veel enthousiasme en beleefdheid, alleen al daarvoor kom ik zo graag langs. Een breed aanbod van  groepslessen, personal training, aangepaste voeding en veel veel meer!

★★★★★

Adriaan

Op een toffe manier aan jezelf werken! Zelfs al heb je het wat moeilijker je stapt er steeds opgeladen en vrolijk buiten.
Dank je wel Olivier voor de steeds vrolijke momenten.

★★★★★

Germaine

nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze bewegings- en voedingtips.
Blijf op de hoogte van al onze acties en promoties

of