Personal Training

Waarom Sanomotion

Waarom je voor Sanomotion moet kiezen is heel eenvoudig. Wij bij Sanomotion vinden het belangrijk dat bewegen op een persoonlijke en veilige manier gebeurd. Niet enkel om af te vallen of een gespierd lichaam te krijgen. Nee, wij kijken net iets verder. We baseren ons op 3 grote pijlers: Functionele trainingen, energie voor de geest en energie voor het lichaam.

Daarom heb ik ervoor gekozen om me zowel bij de NASM als PCA bij te scholen

Met functionele training trainen we geen individuele spieren, maar bewegingen.
We werken aan uw uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie op een veilige manier. Daardoor zullen je dagelijkse activiteiten vlotter en energieker verlopen.

We leiden steeds meer een zittend bestaan. Bij het woord fitness denken velen misschien aan urenlang zwoegen en zweten, maar het belangrijkste is en blijft een gezonde dosis fun, sociaal contact, meer energie,… een momentje voor jezelf. Om fit te worden hoef je niet per se naar de sportschool en is het ook niet nodig om geld uit te geven aan dure toestellen.  Het is echter wel belangrijk om de juiste techniek aan te leren om je doel te bereiken en blessures te vermijden.  Te weinig beweging leidt tot klachten aan het bewegingsapparaat en tot een vergroot risico op overgewicht. Bewegen verhoogt je productiviteit in het dagelijks leven. Het verkleint de kans op uitval door vb. rugklachten en de kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Bewegen verhoogt de concentratie bij je dagelijkse bezigheden. Veel mensen willen na een dag werken niet gaan sporten omdat ze daar te moe voor denken te zijn. Het is echter bewezen dat je van bewegen meer energie krijgt, een betere nachtrust hebt, minder stress ervaart.   Je kunt alle irritaties, frustraties en negatieve gevoelens van je af sporten. Voldoende bewegen staat garant voor een geestelijke ontlading en verkleint de kans op uitval door stress, burn-out en depressie.

De kracht van Sanomotion

Bij Sanomotion bundelen we graag onze krachten. Waar Olivier de expertise heeft over alle verschillende aspecten van beweging, is Tine dan weer ongelofelijk sterk in alles wat met voeding te maken heeft. Daarnaast werken we ook samen met lokale artsen en sportverenigingen. Zo kunnen we onze klanten steeds correcte maar vooral professionele informatie bezorgen.

Jij komt toch ook eens langs?

neem contact op

INVESTEER IN JE TOEKOMST

Bewegen wordt niet langer enkel als ontspanning gezien, maar ook meer en meer geïntegreerd in de zorgsector.  Het belang van gezond bewegen is bewezen bij verschillende medische en psychologische aandoeningen.  

kennis & bijscholing

De wetenschap in de sportwereld staat niet stil. In de maatschappij wordt steeds meer belang gehecht aan gezond bewegen. Over heel de wereld zijn trainers en coaches dagelijks bezig met het perfectioneren van oefeningen en bewegingen. Ik volg daarom geregeld bijscholingen om up to date te blijven en u steeds met correcte raad te begeleiden. 

beweging

Wij geven functionele trainingen, zo trainen we geen individuele spieren, maar bewegingen. We werken aan uw uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie op een veilige manier. Daardoor zullen je dagelijkse activiteiten vlotter en energieker verlopen.

voeding

We willen jou begeleiden naar een gezondere levensstijl die je kan volhouden. Samen bekijken we wat jouw doelstellingen zijn, om een gezondere levensstijl te bereiken.

groepslessen

Bij Sanomotion geloven we er in dat het leuker maar vooral motiverender is om samen te sporten. Bewegen levert sociale contacten op die weer helpen om het langer vol te houden.
Langs de andere kant houden we de groepjes steeds beperkt om de personal training naar een hoger niveau te tillen. Zo train je steeds op het ritme van jouw lichaam.

Hoe verloopt de training?

We starten met een opwarming van de spieren om ons lichaam voor te bereiden op intensievere beweging.
Daarna volgt de effectieve training
We eindigen de training met een stretching om te recupereren en om stijfheid te voorkomen.

contact

Maak je afspraak via ons handig online boekingsysteem. Zo staat je training meteen vast.

nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze bewegings- en voedingtips.
Blijf op de hoogte van al onze acties en promoties

or