• 1

De trainingssessies worden gegeven in kleine groepen of individueel.

Elke sessie duurt 60 minuten.

De begeleiding in kleine groepen heeft het grote voordeel dat aandacht wordt besteed aan de juiste uitvoering van de oefeningen.  Dit alles is uitermate belangrijk om overbelasting en blessures te voorkomen.

Veel mensen sporten te intensief of juist te licht. Te lang of niet lang genoeg. Velen beginnen wel met sporten maar houden dat niet lang vol. Als je net begint met trainen of moeite hebt om fit of gemotiveerd te blijven, doe je best beroep op een personal trainer.
Een bewegingssessie moet vooral leuk zijn. Alleen op die manier houd je het vol.

Naast een uurtje begeleid intensief bewegen worden suggesties gegeven om gevarieerd te bewegen tijdens de dagelijkse bezigheden zodat langdurig stilzitten regelmatig wordt onderbroken (automatisatie) :
- inzicht krijgen in wat gezonde en belastende houdingen en bewegingen zijn 
- oefenen van gezonde bewegingstechnieken tijdens bukken, tillen, dragen, duwen, trekken, repetitieve handelingen en statische houdingen 
- functioneel spieren leren te gebruiken om gewrichten te beschermen.
- preventiemaatregelen, wat doe je bij beginnende klachten ?

Hoe verloopt zo'n training?

OPWARMING: We starten met een opwarming van de spieren om ons lichaam voor te bereiden op intensievere beweging.

TRAINING: hangt af van uw keuze:

    - Bij groepssessies wordt gewerkt in circuitvorm waarbij een parcours van een 8-tal oefeningen drie keer wordt afgelegd.

    - Bij personal training wordt afhankelijk van de doelstellingen de focus gelegd op bepaalde aspecten zoals lenigheid, stabiliteit, kracht, uithouding,...

EINDE: We eindigen de training met een stretching om te recupereren en om stijfheid te voorkomen.

 

Waar vinden de trainingen plaats?

- In onze professioneel ingerichte en geklimatiseerde bewegingsstudio gelegen in de Rozenlaan 39 (voorheen 17) te Belsele.

     Ingang en parking bevinden zich achteraan het gebouw.

- Op vraag van de klant kan de training ook plaatsvinden op een alternatieve locatie zoals bijvoorbeeld bij u thuis of op kantoor.

 

Wat voor abonnement ga je aan?

Bij Sanomotion ga je geen abonnement aan en hang je nergens aan vast.  Jij bepaalt waar jij je comfortabel bij voelt.

Je kunt perfect per beurt betalen. Als je opteert om je te engageren voor meerdere beurten, dan biedt een 10-beurtenkaart een interessant prijsvoordeel.

 

Moet je al een topconditie hebben om deel te nemen aan de groepslessen?

Helemaal niet! Door het werken in kleine groepen kunnen de oefeningen makkelijk worden aangepast aan het niveau en de conditie van de op dat moment aanwezige deelnemers.

Het is echter wel belangrijk dat medische problemen worden gemeld om de oefeningen hieraan aan te passen.  Bij toestemming van de klant kan indien nodig gewerkt worden in samenspraak met arts, kinesist, diëtist, psycholoog, e.a.

 

Wat moet je meebrengen naar de training?

Sportieve kledij, propere binnensportschoenen, een klein handdoekje en ev. eigen drank. Gekoeld water is gratis te verkrijgen.
Tr
Tr2
Kettlebell
Kinderen

Contact / afspraken

Sanomotion
Olivier Struys
Rozenlaan 39
9111 Belsele (Sint-Niklaas)
Oost-Vlaanderen
olivier.struys@telenet.be
Tel. +32 477 37 10 77

Groepslessen
Train 60 min in kleine groepen tot maximaal 8 personen onder begeleiding.

Personal Training Bij U Thuis
Kunt u zich moeilijk verplaatsen of heeft u gebrek aan tijd? Ik kom bij u thuis langs met al het nodige materiaal. Train 1 op 1 of maximaal met 2 personen.

Teambuilding
Samen zweten met collega's om de teamsfeer te versterken!

Personal Training Bij U Thuis
Kunt u zich moeilijk verplaatsen of heeft u gebrek aan tijd? Ik kom bij u thuis langs met al het nodige materiaal. Train 1 op 1 of maximaal met 2 personen.

Kidstraining
Een 60 min durende training voor kinderen tussen 6-12 gericht op het aanleren en verbeteren van coördinatie, lenigheid, kracht, uithouding, lichaamsbesef, etc. op een speelse manier.