Over Leen Veirman

zelfbewustzijn- & transformatiecoach

Over mezelf

Leen Veirman
Mindcoach

voedingconsulente Tine Van Linden

Wat voorafging was een fantastisch coachingstraject in Nederland. En wat volgde was een bijzonder verrijkende periode waarin ik, onder andere, kennis maakte met geweldig mooie zaken waarvan ik als huisarts het bestaan en dus ook de enorme kracht niet vanaf wist

Ik ben Leen Veirman, (prille) 40’er, woonachtig te Waasmunster, gehuwd en mama van een dochter en een zoontje. Ik was gedurende 15 jaar actief als huisarts. In september 2022 heb ik beslist ermee te stoppen. Wat voorafging was een fantastisch coachingstraject in Nederland. En wat volgde was een bijzonder verrijkende periode waarin ik, onder andere, kennis maakte met geweldig mooie zaken waarvan ik als huisarts het bestaan en dus ook de enorme kracht niet vanaf wist. Bijna 1 jaar later ben ik nog steeds lyrisch over wat ik heb mogen ervaren. 

Het werd me heel snel duidelijk, het is hiermee dat ik méér wou gaan doen. Ik wil nu zélf de coach zijn voor mensen die, net als ik vorig jaar, voelen dat er iets niet meer helemaal klopt. De term zelfbewustzijn- & transformatiecoach dekt voor mij het meest de lading. Ik wil mensen helpen hun werk, relaties en omgeving uit te lijnen met wie ze werkelijk zijn. Te transformeren waar gewenst en/of nodig.  

Wat kan ik voor je betekenen?

Soms heb je iemand buiten je persoonlijke kring nodig om je te helpen een ander perspectief op je levenssituatie te ontdekken. Iemand die je de juiste vragen kan stellen om je te helpen een beetje dieper te graven, meer duidelijkheid te vinden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken om moeilijkheden in het leven aan te pakken. 

 

Vanaf je prille bestaan, nog voor je geboorte, word je bedolven onder verlangens, angsten, behoeften, overtuigingen, dromen en waarden van anderen: familie, vrienden, school, werkgevers, maatschappij, enz. 

Bewust en/of onbewust hou je daar rekening mee, want je wil er toch bij horen? En zo vergeet je stilaan wie je zelf bent. Wat jouw verlangens, angsten, behoeften, overtuigingen, dromen en waarden zijn. Maar wat je onderdrukt, vraagt vroeg of laat om aandacht. Je relaties zijn niet bevredigend, je werk geeft geen voldoening, je zit niet goed in je vel, je wordt ziek…Iets in jou wil gezien/gehoord worden …

Hoe zou het zijn om die dikke stoflaag van je af te schudden, aandacht te hebben voor al wat in jou leeft maar niet mocht zijn om welke reden ook? Hoe bevrijdend zou het zijn om weer jouw vonk te voelen, ze aan te wakkeren en te gaan stralen?

Hoe ga ik te werk?

Als jij dat goed vindt, begeleid ik je graag in de zoektocht naar je vonk. 

We gaan samen je belemmerende patronen, beperkende overtuigingen, eventuele verstoringen in jouw familie systeem en andere obstakels in kaart brengen die jou uit je kracht houden. Noem het diepgaande zelfreflectie: eerlijk zijn en bewust kijken wat jou NU tegenhoudt, want daar zit jouw winst.

Door middel van (onder andere) affirmaties, je Human Design blauwdruk, een BMR en/of NEI sessie, een familieopstelling kunnen we nadien de weg vrijmaken om het leven te gaan leven waarvoor jij hier bent bedoeld.  

Er volgt snel meer info op deze website over het volledige aanbod aan coachingssessies en -trajecten. 

Voor wie?

Zorgt het bovenstaande voor een diepgaand gevoel  van herkenning of wordt er iets in je wakker gemaakt als je dit leest? Heb je het gevoel dat je misschien niet alles uit het leven of uit jezelf haalt als wat je denkt dat er voor je in zit? Zou je heel graag wat zaken loslaten die niet (meer) bij je passen om je geluk met 2 handen te kunnen vastnemen? 

Wil je 100% commitment nemen hiervoor? Het zelf aanpakken en het niet bij iets of iemand anders leggen? Wil je geraakt worden,  gaan voor méér bewustwording & zelfkennis om daarmee nadien tot actie/transformatie over te gaan en bewust in balans te komen? Dan wil ik heel graag je gids zijn in deze zalig voedende, verdiepende ontdekkingstocht. Laat ons snel eens kennis maken!

Voor wie niet?

Mensen met depressies, angststoornissen, verslavingsproblematiek verwijs ik graag door naar andere hulpverleners waar zij veel beter kunnen begeleid worden. 

Ik ben ook geen jobcoach of burn-out coach. 

Betaling

Payconiq. Prijzen volgen later op de website 

Contact

leenveirman@gmail.com

Een afspraak maken kan binnenkort via https://rosa.be/nl/

Ontdek al onze disciplines

Spieren Trainen Belsele

PERSONAL TRAINING

Sporten in kleine groepjes of één op één met Olivier Struys om het beste resultaat te krijgen. Altijd onder professionele begeleiding.

PODOLOGIE

Wij kunnen je helpen bij pijn in uw voet, enkel, knie of zelfs uw heup of rug. Als podoloog zoek ik naar de oorzaak van u klachten!

KINESITHERAPIE

Wij zijn gespecialiseerd in manuele therapie, dry needling, manuele lymfedrainage en pre-en postnatele kinesitherapie.